Even voorstellen

Wij zijn twee liefhebbers van honden, fokker van Berner Sennen honden.  Wij wonen met onze twee Berners in de prachtige Achterhoek van Gelderland.

Bijna 20 jaar geleden is onze liefde voor honden begonnen toen mijn ouders thuiskwamen met een Golden Retriever. Als snel besloten wij er ook èèn te nemen; Bowine.  Daarna onze eerste Berner Shiva, die vanuit ons eerste nest een reu Voitec aan ons schonk. Helaas zijn deze schatten niet meer bij ons.

Stacey is sinds 2014 bij ons in huis en een geweldig gezinslid! In 2017 heeft zij haar eerste nestje groot gebracht en hebben wij een speelkameraadje voor haar bij ons gehouden;  Onze prachtige meisje Djordine. Wij zijn gek met haar!! twee en halfjaar later werd zij op haar beurt moeder en bracht ons Stefanie. Ik weet niet wat het is, maar ze worden alleen maar liever en liever…..

We hebben inmiddels een mooie eigen lijn van 3 generaties in huis. 
Moeder Stacey (2014) rechts, dochter Djordine (2017) links en kleindochter Stefanie (2019) linksvoor.

Omdat dit zo’n geweldig ras is en wij fantastische honden hebben, willen wij niets liever dan het beste uit deze honden te halen en mooie, gezonde honden voort te brengen. Wij streven naar verbetering van het ras. Allereerst is het karakter van de ouder dieren bepalend. Daarnaast selecteren wij zorgvuldig op behaalde leeftijden, gezondheid en uiterlijke kenmerken.
Dus honden ter wereld te brengen die mooi en gezond zijn van binnen en buiten!

Wij nodigen u uit met veel plezier rond te snuffelen op onze website.

Wij fokken volgens de richtlijnen van de Raad van Beheer, met daarnaast de medische onderzoeken voor HD en ED.