puppies –

De ouder honden Unique Britt van Bernerbroek, Stacey en Best`s Bunch Eye Catching Anton zijn geselecteerd op goede leeftijden, mooi karakter en gezondheidsuitslagen:
HD-A en ED-vrij/1 . Anton is door vererving van zijn beide DM-vrije ouders zelf ook DM-vrij ( Exon1 en Exon2).

Meer info over Anton vindt u in zijn portefolio: https://barkingbunch.nl/galerij/anton/anton.htm

Garanties op een lang en gezond leven kunnen we niet geven, maar door hoge eisen te stellen aan de fok-honden verhogen we de kans op dat wat we allemaal willen:

Zo lang mogelijk van je gezonde hond genieten!

Alle pups worden gesocialiseerd in onze woonkamer en buitenshuis in de tuin.  Wij besteden heel veel tijd aan de socialisatie en ontwikkeling van de jonge pup.
Want, jong geleerd is oud gedaan. We helpen ze met de eerste stapjes richting zindelijkheid. We laten de honden kennis maken met allerlei geluiden, situaties, verschillende mensen;  jong, oud, rustig en druk, gehandicapt, verschillende achtergronden. Zo krijgen ze een goede start vanuit het nest.

De pups worden door de Raad van Beheer gechipt en krijgen een DNA certificaat als bewijs van afstamming. Daarnaast een Stamboom van de Raad van Beheer, worden ingeschreven bij de Databank voor honden en krijgen een Europees dierenpaspoort.

Alle pups worden ontwormd in week 2,4,6, en 8 en krijgen de 1e enting in week 6. Vanaf week 8 mogen de pups het nest verlaten.

Voor informatie  kunt u contact opnemen met Natascha tussen 09.30 en 20.30 uur op tel 06-48886400 of  buiten deze tijden via Whatsapp. Mailen kan naar: bernergek@live.nl

Wilt u op onze wachtlijst? Dat kan, neemt u dan contact met ons op.

Omdat wij alle tijd en aandacht willen besteden aan de honden, pups en andere ontwikkelingen. Kiezen wij ervoor geen uitgebreide beschrijving te maken van verdere nestje via onze website. Natuurlijk krijgt het toekomstige baasje met regelmaat foto’s en video’s toegestuurd. Om een indruk te krijgen hoe wij met onze pups omgaan kijk dan onder B-nest of A-nest via onze oudere website:  http://www.freewebs.com/bernergek/