puppy wachtlijst

Er zijn pups op komst! 

Onze lieve hond Djordine, Beertje Bella Van ‘t BernerHuys is moeder geworden op 10 oktober 2019.  We hebben nog 1 teefje beschikbaar. Zij mag naar haar nieuwe thuis begin december, vanaf Sinterklaas (!) als ze 8 weken is.

Djordine is een dochter van onze andere teef: Stacey, afkomstig uit het eerdere B-nest.
Meer info leest u onder :  Djordine en C-nest.

Wilt u op onze wachtlijst? Dat kan, neemt u dan contact met ons op.

De ouder honden worden geselecteerd op goede leeftijden, mooi karakter en gezondheidsuitslagen:
HD-A en ED-vrij/1 en DM-vrij ( Exon1 en Exon2).

Garanties op een lang en gezond leven kunnen we niet geven, maar door hoge eisen te stellen aan de fok-honden verhogen we de kans op dat wat we allemaal willen:

Zo lang mogelijk van je gezonde hond genieten!

Alle pups worden gesocialiseerd in onze woonkamer, tuin en buitenshuis.  Wij besteden heel veel tijd aan de socialisatie en ontwikkeling van de jonge pup.
Want, jong geleerd is oud gedaan. We helpen ze met de eerste stapjes richting zindelijkheid. We laten de honden kennis maken met allerlei geluiden, situaties, verschillende mensen;  jong, oud, rustig en druk, gehandicapt, verschillende achtergronden. Zo krijgen ze een goede start vanuit het nest.

De pups worden door de Raad van Beheer gechipt en krijgen een DNA certificaat als bewijs van afstamming. Daarnaast een Stamboom van de Raad van Beheer, worden ingeschreven bij de Databank voor honden en krijgen een Europees dierenpaspoort.

Alle pups worden ontwormd in week 2,4,6, en 8 en krijgen de 1e enting in week 6.    Vanaf week 8 mogen de pups het nest verlaten.

Voor informatie  kunt u contact opnemen met Natascha tussen 09.30 en 20.30 uur op tel 06-48886400 of  mailen naar: bernergek@live.nl